Innerlijk-Balans

Zodat u weer verder kunt

EMDR  Therapie

Ik begeleid je vanuit puurheid, zachtheid en verbinding. Er is ruimte voor al jouw gevoelens, zodat deze kunnen helen in een natuurlijke flow.


Tijdens emdr therapie wordt de emotionele lading van een traumatische gebeurtenis afgehaald. De gebeurtenis word direct verwerkt. Hierdoor voelt u zich sterker, de angst is minder en het zelfvertrouwen neemt hierdoor toe.

Door terug te denken aan het trauma en tegelijkertijd emdr oogbewegingen te volgen van de therapeut, komen de emoties los die opgeslagen zijn in je lichaam.Je brein krijgt hierdoor een overload aan prikkels, waardoor je automatisch de emoties die bij het beeld horen gaat loslaten. Daarna gaan we positieve, krachtige gevoelens aan het beeld koppelen om je terug in je kracht te zetten.


Eye Movement Desensitization and Reprocessing is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken. 

EMDR is ook bewezen effectief bij faalangsten, Fobieën, woede, gevoelens van machteloosheid, spreken in het openbaar en een laag zelfbeeld.


Pakketprijs 3 keer 60 tot 90 minuten 225 euro 

* Nare of traumatische ervaringen verwerken met EMDR of Hypnotherapie (3 maal)

* Negatieve gevoelens en overtuigingen over jezelf opheffen.

* Kwetsingen uit je jeugd aanpakken, band herstellen met je innerlijk kind. (hypnose)

* Zelfvertrouwen vergroten.

* Reiki om het lichaam in balans te krijgen. 


In overleg kijken we samen waar jij behoefte aan hebt, en kunnen we meerdere punten aanpakken.Prijs per EMDR sessie 75 euro

* voor het verwerken van 1 traumatische ervaring.