Innerlijk-Balans

Zodat u weer verder kunt

Over Inke

 

Wie ben ik


Mijn naam is Inke Degener, geboren in 1979 gediplomeerd Hypnotherapeut. Woonachtig in Cranendonck. Ik ben getrouwd met Evert en samen hebben wij een prachtige zoon. Reizen maken vind ik erg fijn om te doen, het liefst buiten Europa.

 


Mijn passie is om mensen te begeleiden met het verwerken van trauma's,  waardoor hun zelfliefde ruimte krijgt om te groeien. Hierdoor is het ook makkelijker om een goede verbinding met de mensen om je heen te ervaren en tegelijkertijd je eigen grenzen beter te voelen en aan te geven. 


opleidingen:

- Psychosociale Basiskennis

- Hypnotherapeut

- EMDR

- Reiki 1,2,3

- Klassieke massage

- Hotstone massageMijn verleden

Ik ben ruim 10 jaar actief geweest als schoonheidsspecialiste. Op een gegeven moment kreeg ik last van onverwerkte trauma's en belande ik in een Burn-out. 


Ook heb ik gezien hoe mijn lieve vader vol zat met blokkerende ervaringen en overtuigingen, waardoor hij weinig uit het leven haalde. Hij bleef vooral hangen in angsten.

Mijn besluit was om hier een andere oplossing voor te vinden.

In mijn zoektocht naar hulp kwam ik uiteindelijk bij een EMDR en hypnotherapeut terecht. Het werd tijd om mijn eigen rugzak met trauma`s te legen. Hypnotherapie en EMDR hebben mij persoonlijk goed geholpen. Door mijn positieve ervaringen met therapie werd mijn verlangen gewekt om ook anderen mensen te begeleiden uit overlevingsmodus. Om weer te genieten van het leven. 

Ik vind het een voorrecht en heel bijzonder om mensen te mogen begeleiden naar innerlijk balans.