Innerlijk-Balans

Zodat u weer verder kunt


Reiki


Reiki is een traditionele Japanse natuurgeneeswijze, die werkt met het doorgeven van levensenergie via je handen aan een ander of aan jezelf. Deze levensenergie stroomt door ieder levend wezen en zorgt ervoor dat we gezond zijn en blijven door het zelfherstellend vermogen goed te laten werken. Als onze levensenergie verstoord raakt, ervaren we dat als onbehagen, onrust of ziekte. Door middel van reiki kunnen we ervoor zorgen dat deze energie weer krachtig wordt en in balans komt. Hierdoor gaan we ons beter voelen en kan het zelfherstellend vermogen van ons lichaam optimaal werken.


De voordelen van een reiki behandeling


* Vermindering van stress, leidt tot diepere ontspanning.

* Versterkt het immuunsysteem en helpt pijnen te verlichten.

* Helpt bij fysieke en mentale klachten.

* In balans brengen en harmoniseren van de functies van klieren en organen.

* Maakt energie doorstroming vrij van obstakels en onderdrukte emoties.

* Biedt een waardevolle ondersteuning aan de klassieke medische geneeskunde, het  bevordert de resultaten.


Een reiki behandeling kan door iedereen anders worden ervaren, maar geeft iedereen een goed gevoel. Bij een reiki behandeling worden de handen op of boven het lichaam geplaatst. Degene die de hand oplegt geeft de energie door. De ontvanger gebruikt deze energie om zijn of haar lichaam en geest te voeden. 

De energie gaat onbewust vanzelf naar de plek waar het meeste onbalans is, zo kan het lichaam terug in balans komen. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, sommige zien kleuren en andere merken er weinig van, maar geven zich over aan het vertrouwen.


Het is geen vervanging voor de medische geneeskunde.