Innerlijk-Balans

Zodat u weer verder kunt


Hotstone massage


Hotstone massage is een massage met warme basalt stenen. De warmte van de stenen dringt diep in de spieren en botten. Hierdoor lost vermoeidheid en spanning op. Hotstone massage is dan ook aan te raden bij spierpijn, slechte doorbloeding, luchtwegproblemen, vermoeidheid en stress.
Deze massage met warme stenen werkt sterk drainerend voor toxines. De afvalstoffen worden dusdanig afgevoerd wat gevolgen heeft voor de algehele gezondheid. Je kunt dit beschouwen als een diepgaande schoonmaak.


Het is ook een ideale wellness behandeling. Door de warmte is er sprake van meer serotonine aanmaak, dit hormoon stimuleert de cel regeneratie die rechtstreeks het verouderingsproces afremt. Het zelfherstellend vermogen word gestimuleerd, u komt beter in balans.


De basalt stenen zijn gevormd door vulkanische activiteit. ze zijn natuurlijk gevormd door het wassen in de rivierflanken van de vulkaan. Deze stenen bestaan uit ijzer, magnesium, silicaat en geven hun minerale energie af op het lichaam. De stenen verbeteren onze verbinding met de aarde. Dit helpt spanning beter af te voeren en brengt ervaringen van rust, evenwicht en veiligheid.


Na de massage kunt u er voor kiezen om de behandeling af te sluiten met reiki om de chakra`s in balans te brengen.